OGESTAN®    |    Informatii   |   Rezumatul Caracteristicilor Produsului   |   www.sodimed.eu
Afla ultimele noutati :
Copyright ©2013 Sodimed. All rights reserved.
Design by Bestdesign4you.
OGESTAN® este un produs nutritional esential pentru 3 etape esentiale din viata unei femei. Filozofia noastra este beneficiu fara exces, adica limitarea suplimentarii la un numar fix de nutrimente indispensabile si recunoscute ca frecvent deficitare. OGESTAN® permite asocierea cu medicamente specifice la femeile cu carente vitaminice sau minerale.
VALORI NUTRITIONALE 1 CAPSULA
 
DHA/acid docosahexaenoic (Omega-3) 200,0 mg
Acid folic (vitamina B9) 400,0 μg
Vitamina D3 5,0 μg
Vitamina E 12 mg
Iod 150,0 μg
Vitamina E
Reprezinta un grup de compusi numiti tocoferoli, dintre care alfa-tocoferol este cunoscut ca si VITAMINA E (cel mai activ dintre ei).
Functiile principale ale VITAMINEI E sunt de antioxidant (protejeaza acizii grasi nesaturati de atacul radicalilor liberi), de protectie a globulelor rosii impotriva degradarii (hemolizei), de interventie in metabolismul grasimilor, al calciului, al fosforului si in sinteza proteinelor.
La femeile insarcinate, VITAMINA E ajuta la prevenirea producerii avorturilor. Deficienta de VITAMINA E poate conduce la prematuritate sau distrofie musculara.
Sursele alimentare sunt uleiurile vegetale, nucile, legumele, cerealele, germenii de grau. Necesarul nutritional de VITAMINA E este de 3-15 mg/zi si se asigura, in cele mai multe cazuri, din alimentatie. In perioada de sarcina si alaptare se recomanda ca aportul sa fie de 10 mg/zi.
Pentru mentinerea nivelului optim, alegerea noastra este de 10 mg/zi, adica 1 capsula de OGESTAN®.

De asemenea, vitamina E existenta in formula OGESTAN® – pe langa faptul ca ea insasi este un antioxidant puternic – are rolul de a proteja acizii grasi OMEGA-3 de la oxidare si contribuie la stabilizarea lor.
Acizii grasi OMEGA-3
Acidul folic (vitamina B9)
Vitamina D3 (colecalciferol)
Iodul